Kinderraadsvergadering vrijdag 29 september 2023

Aanwezig: Djerenzzo ( groep 4), Delana ( groep 5), Koen van Sambeek ( groep 6), Dairan ( groep 7), Milou ( groep 8), juf Gerda.

Punten die ingebracht zijn:

Samen spelen met de Jozefschool (wens van groep 5). Actie: in alle groepen dit bespreken: Willen we dit en zo ja, hoe vaak? De uitkomst meenemen naar de volgende vergadering.

Samen spelen met de kleuters. Actie: dit moeten de groepen en leerkrachten zelf regelen.

Tekenboekjes mee naar buiten in de pauze. Actie: dit kan iedere leerkracht zelf bespreken met de groep: wel of niet een goed idee?

Voetballen/ Pannaveld. Actie: Milou en Dairan vragen aan juf Monique wat nu de stand van zaken is. Komt er een Pannaveld en zo ja: wanneer en waar?

Trampoline: de kinderen vinden dit een kleine en gevaarlijke trampoline, met een te harde rand. Actie: Milou en Dairan vragen aan juf Monique om een nieuwe, grotere trampoline die ook veiliger is. Een idee: kinderen gaan geld ophalen met bv. een sponsorloop om mee te betalen aan een nieuwe trampoline.

Tafelen. Dit gaat beter nu de trampoline bij Noord hoort. Actie: iedereen moet zich hier aan houden: kinderen en pleinwachten.

Regels afstemmen tussen de verschillende scholen en je daar ook aan houden. ( zie o.a. ook vorige punt). Actie: Juf Annalies en juf Lottie: willen jullie dit bespreken met de werkgroep?

Lawaai (binnen) buiten. Actie: Juf Annalies en juf Lottie vragen of ze dit willen bespreken met de werkgroep: GEBOUW (gillen en schreeuwen buiten is storend voor de kinderen die binnen aan het werk zijn).

Tot zover.

Groeten van de Kinderraad.

parentcouncil parentcouncil