We zijn weer begonnen

De vakantie is weer voorbij. Wat fijn om iedereen vanochtend weer te zien op school. 

Vandaag hadden we een drukke dag. Naast rekenen en spelling ook nog wat andere dingen. 

Zo hadden we vrij snel in de ochtend al muziekles van juf Marieken. In tweetallen gingen we op een xylofoon het ritme van ‘it’s the final countdown’ oefenen. Dat gaat in een heel rap tempo. Iedereen was heel serieus aan het oefenen. Aan het eind ging juf op de piano en moesten wij allemaal op de xylofoon meespelen. Erg leuk!! 

 

Bij de gymles mochten we vanaf de trapeze ons laten vallen in de schuimblokkenbak. Blijft leuk! Ook hadden we ring zwaaien, basketbal en doelen met een bal. 

 

‘S middags zijn we gestart met ons nieuwe thema ‘van dokter tot specialist’. Zo zijn we in groepjes aan de slag gegaan met het menselijk lichaam. Een groepje kinderen is gestart met het tekenen van het skelet, een ander groepje met de organen, weer een ander groepje met de bloedsomloop en nog een groepje met de spieren. Allemaal in een omtrek van iemands lichaam. Om het lastig te maken gingen we na een klein kwartiertje ruilen en moesten ze verder aan het werk van een ander groepje. 
Dit is echt lastig, maar iedereen helpt elkaar. Morgen gaan we verder en hopelijk hebben we iets aan de tips die we vanmiddag hebben besproken. 
 

IMG_8908 IMG_8908
IMG_8910 IMG_8910
IMG_8919 IMG_8919
IMG_8921 IMG_8921
IMG_8928 IMG_8928
IMG_8929 IMG_8929